En marvelous jul

Hade inte du blivit glad av att upptäcka en lapp med ett positivt budskap där du som minst förväntat dig det? Igår utförde jag lucka nummer 9 som innebär att man ska sprida lite glädje med små positiva lappar.

I måndagskväll satt jag och skrev lappar, ”Hej” och ”Jag önskar dig en vacker dag!” var några av de hälsningar som jag skrev på små röda papperslappar. Det kändes fint att sitta och skriva positiva hälsningar och veta att de kanske skulle komma att förgylla någons dag.

   

På tisdagen smög jag runt på skolan och spred mina lappar i personalrummet, på anslagstavlor, på toaletter och på kollegors skrivbord. Det tråkiga med uppdraget var att jag inte fick  se hur mina lappar mottogs. Det fina var känslan jag hade i kroppen  när jag satte upp dem, för mitt inre försökte jag föreställa mig hur människor skulle reagera samtidigt som jag kände mig lite busig.

Jag hoppas att många blev positivt överraskade, jag tänker fortsätta sprida positivia budskap med lappar ibland för jag tror det är en sådan där oväntad grej som får människor att le och må bra.

Ha det gott. /Jennie (er lärare)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *