En sammanfattning av kapitel tisdag.

 Fanns det några andra i huset?

(Ritta Jacobsson, ”Han kallar sig Esmeralda”, 2017, sida 93)

Hej hej!

Idag har vi läst ut kapitel tisdag! Det var ett mycket spännande kapitel. Jag hade tänkt att göra en sammanfattning av sidorna 89-94.

Magne  var hemma med sin bror Wille. De var fortfarande ledsna över Zenta. Deras mamma kom hem och de satt alla tre i soffan och kollade på filmer och bilder på Zenta. Magne var fortfarande jätteledsen över henne, det var Wille och Magnes mamma också. De satt alla tillsammans och grät. Magne visste att det skulle ta lång tid innan hålet i hans hjärta försvann. Han tänkte också på Selena, hur skulle hon reagera i skolan nästa dag? Skulle hon ens komma fram och säga hej till honom?

Fanny var fortfarande kvar hos sin kidnappare. Hon var rädd och hon ville hem. Han tvingade henne till att ta bilder som hon verkligen inte ville vara med på. Men det lockade henne att göra det eftersom att mannen sa att hon skulle få gå hem då. Hon gjorde det tillslut, men hon blev nervös över vem som skulle se bilderna. Hon försökte också att titta ut och se vart hon var någonstans. Men när hon tittade ut så såg hon bara mörker.

Jag tror att på något sätt så kommer Fanny snart att komma ut. Jag vet inte om hon kommer fly eller om någon räddar henne. Jag tror också att Andrea sitter fast i samma hus. Jag hade tyckt att det var kul att få veta mer om vad som har hänt Andrea också.

Jag tror att Magne kommer att träffa Selena i skolan nästa dag. Jag tror också att de kommer att börja att vara mer med varanndra eftersom att det känns som att de gillar varanndra.

Det var det jag hade att säga, ha en bra dag! / Elev 7F.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *