En Stark Början På Boken Han Kallar Sig Esmeralda.

Skrik och Mörker hör och ser jag när jag tittar på bokens frammsida. Han Kallar Sig Esmeralda av Ritta Jacobsson är en bok som handlar om ”catfishing” och om utsatta barn. Den handlar om en ung tjej som heter Selena och hon är poppis i skolan. Selena hade det bra ända tills en video på henne när hon strippade spred sig på nättet. När hon var i skolan nästa dag kände hon sig sviken, alla hennes vänner hängde inte längre med henne, Selena var inte längre poppis.

Prologen gav ut ett starkt uttryck. När jag först läste den fick den mig att tänka på flera saker. Andrea som var uttsatt var fast någonstans, kanske i en brunn. Jag tror att hon var i en brunn för att hon såg ljus ur ett hål ovanför henne. Andrea såg stjärnor och den mörka natten. Hon var nere med flera råttor och insekter, det vet jag för att hon beskrev hennes sitvation. Jag tror också att hon blev uttsatt för att hon sa att hon äntligen fick till baka kläderna som var skitiga och blodiga. Prologen gav mig många bilder i huvudet, några läskiga och den var väldigt bra skriven. Allt som stog i boken beskrevs bra och det hjälper med att hålla intresse i boken.

Jag har inte läst mer än Prologen men jag tror att boken kommer att vara väldigt spännande. Med den starka början är jag väldigt intresserad i vad som kommer hända här näst.

Jag har gjort ett litet soundtrack till bokens prolog.

Ha Det Bra!/Yones

En kommentar till “En Stark Början På Boken Han Kallar Sig Esmeralda.”

 1. Hejsan Yones!
  Tack för ett fint inlägg. Din inledning är spännande och lockar till läsning. Du får med vad du tror om boken, varför du tror som du gör, du har en hälsningsfras i slutet och ditt namn. Du har kursiverat början på dina stycken vilket är ett bra knep för att fånga ögat att läsa mer. Bra!

  Träna på att skriva lite andra titlar, titlar som också kan locka till läsning. Eftersom du har fyllt i kategorin: Han kallar sig Esmeralda behöver du inte ha det som titel också.

  Jag tycker du har passande taggar till ditt inlägg och vilket läskigt soundtrack! Jag tycker det passar jättebra till boken och blir superrädd när jag lyssnar till det.
  Ha det gott!
  Mvh
  Jennie (din sv.lärare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *