Hon borde anat något!

Jag har kollat på framsidan och skrivit ner mina tankar om boken av Ritta Jacobsson ”Han kallar sig Esmeralda”. Jag skrev” hon borde anat något! ”för att jag tror att huvudpersonen Selena kommer bli lurad av en man som låtsas vara en tjej som heter Esmeralda.

Jag tror att boken kommer vara både spännande och obehaglig. Vi läste baksidan och kollade på bilden och det låter som om det kommer hända lite hemska saker. Samtidigt tycker jag att det ska bli spännande att läsa boken och hoppas att den är bra.

Mvh Alva

Här är ett soundtrack som jag och mina kompisar gjorde till prologen!

Vi gjorde en lite ”spooky” låt för att vi fick den uppfattningen av boken.

 

 

En kommentar till “Hon borde anat något!”

 1. Hejsan!
  Du har en titel som lockar till läsning och en kort inledning. Ditt inlägg är indelat i stycken. Du berättar lite om vad du tror att boken kommer handla om och lite om dina förväntningar. Bra!

  Nästa gång kanske du kan förklara dina tankar lite mer, varför tror du t.ex. att Selena kommer luras av en man?

  Vilket läckert soundtrack, jag håller med om att det är lite spöklikt! Bra jobbat.
  Mvh
  Jennie (din lärare i sv)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *