Magne en känslig person!?

Hej!
Här kommer ett nytt inlägg om Magne, hans familj och kompisar.

Magne är lite kär i Selena men tror inte att Selena vet att han finns, han gillar inte de andra tjejerna eftersom att Selena är det enda som verkar schysst och bryr sig om andra och skolan.

Han verkar vara en snäll och ganska känslosam kille som bryr sig om sin familj. Han jobbar på MC Donalds för att bidra till familjens ekonomi för de har det ganska jobbigt med pengar, eftersom att Magnes pappa gick bort när han var mindre.  Mamman i familjen jobbar på Ica och han har en  lillebror som är 9 år. De bor i en liten lägenhet i Tuna och skulle helst vilja flytta men de har inte råd. Det är därför Magne vill flytta hemifrån och ge hans mamma och lillebror lite mer plats. Han hade också en hund som hette Zenta som han älskade jättemycket. Zentas bästa vän var Magne och tvärtom. Men hon blev sjuk och var gammal så hon orkade inte mer.

I skolan bryr han sig och har ganska höga betyg. Han har lite svårt att lita på andra men han bryr sig om andra och har en kompis som heter Josef.  Magne har ganska svårt att berätta om känslor och lita på andra. När Zenta hade gått bort var de enda som visste om det var han familj. Josef och Magne blev mest kompisar för att Josef var den enda som han pratade med de första skoldagarna. Josef verkar vara en ganska schysst kompis fast han tänker inte på vad han gör ibland. Han lägger ut på Instagram att Magne “bantar” utan att fråga Magne först.

Hoppas ni får en bra dag!
/Elev i 7F 

En kommentar till “Magne en känslig person!?”

 1. Hejsan!
  Du har en titel, en inledning, har delat in ditt inlägg i stycken, det finns ett avslut och ett namn. Bra!
  I ditt inlägg finns det både fakta om Magne, hans familj, relation till vänner och dina tankar om honom. Bra att du försöker variera hur du startar dina meningar.

  Jag vill att du motiverar dina tankar lite mer. När du t.ex .skriver att Magne har svårt att lita på andra hade jag velat läsa om varför du tycker det. Hänvisa gärna till boken och använd citat när det passar. Jag saknar citat i texten, ni skulle ha med minst ett?

  Det hade varit intressant att läsa lite om Zenta också och Magnes relation till hunden.

  Hej hopp!
  Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *