Magne

Magne är en kille på 17 år.

Han gillar Selena han tycker hon är snygg. Jag tror att dom kommer bli tillsammans. Selena tyckte också att Magne va snygg. Jag tror att Magne och Selena kommer bli tillsammans för att dom är väldigt lika men också olika jag tycker att dom passar väldigt bra med varandra. Jag tror att dom kommer börja prata och bli bättre och bättre  kompisar. Och till sist kommer dom att bli tillsammans.

Magne värkar va en snäll och omtänksam kille. Han är inte jätte populär. Han är lite ledsen för att dom var tvungna att avliva hans hund Zenta. Och det var han bästa kompis. Hans pappa dog när han var liten. Och hanns mamma är en änka.

Det känns som hanns familj är väldigt tajt dom hänger ihop.

Magne bor i en lägenhet det värkar som att dom inte har det så bra med pengar. Magne sparar pengar så att han kan flytta hem ifrån.

Magne har kompisar han är inte ensam hans kompisar värkar gilla att skoja med honom.

När Zenta hade blivit avlivad så var hans ögon öppna när han var död då frågade Manges bror Wille  ”varför stänger hon inte ögonen ”   Från Han kallar sig esmeralda 2017 sida 47.

 

Hejdå ha en super bra dag allihop//Blåbäret

En kommentar till “Magne”

 1. Hejsan!
  Tack för ett fint inlägg. Du har med en rubrik, har delat in texten i stycken, du har med en avslutningsfras och ett namn. Bra! Du får med lite av dina tankar om Magne och fakta om honom från boken. Du funderar även på Magne och Selenas relation. Snyggt!

  Jag saknar ett citat från boken? Lägg gärna till det. Jag hade också gärna läst en liten inledning på inlägget. Tänk också på att inte stycka upp texterna i för många stycken.

  När du t.ex. skriver att du tror att Magne kommer bli tillsammans med Selena vill jag veta lite om varför du tror det. Motivera dina tankar, gärna med en hänvisning till boken i form av t.ex. ett citat.

  Tänk även på användandet av ordet: så.

  Tack för att du delade dina tankar.

  Hej hopp!
  Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *