Mina tankar om Magne

Jag tror att Magne är 16-17 år gammal. Jag tycker att Magne beskrivs som som en snäll och glad person men som har varit med om mycket, både hans pappa och hans hund har dött.

Magnes familj verkar instängd, att dem håller mycket inom sig, jag tror att Magnes familj står varandra mycket nära. Magne verkar hjälpa sin mamma så mycket han kan att han har skaffat ett jobb så att han ska kunna flytta ifrån deras lägenhet så att hans mamma och bror får mer plats, hans mamma verkar inte tjäna så mycket pengar så dem bor rätt trångt och dem har inte så mycket utrymme.

Jag tror att Magne har några vänner men han är inte så populär. Magne verkar vara en arbetsvillig person, trevlig och snäll.

Ha det bra//Matilda

En kommentar till “Mina tankar om Magne”

  1. Hejsan!
    Du har med en titel, har delat in ditt inlägg i stycken, du har med ett litet avslut och namn. Du får med lite fakta om Magne, hans familj, vänner och dina tankar om Magne. Bra jobbat!

    Jag hade velat läsa lite om om t.ex. hans relation till vännerna. Vilka är de? Hur verkar de vara? Du skriver att Magne är en arbestvillig person. Hur märker du det? Försök motivera dina tankar lite mer, hänvisa till boken. Jag saknar citat från boken, ni skulle ha minst ett med. Kan du hitta ett passande citat som t.ex. visar på att Magne är arbetsvillig?

    Hej hopp!
    Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *