Sammanfattning kapitel två

 

Hon var hungrig och törstig och ville bara hem…..

Vi har nu läst klart kapitel tisdag i boken Han kallar sig Esmeralda som är skriven av Ritta Jacobsson. Jag ska nu berätta lite om vad som hände de sista sidorna av kapitlet s.89-93.

Det handlar framförallt Magne och Fanny.

Magne kommer hem igen efter dagen med Selena. Han känner verkligen att det fanns ett band mellan dem. Han var jättenöjd med dagen, man var Selena det? Skulle de prata med varandra nästa dag eller skulle hon låtsas som att inget har hänt? De hade ju pratat om att bada dagen efter hemma hos Selena så Magne packar ner sina badbyxor i skolväska bara ifall att. På kvällen kollar han, hans lillebror Wille och hans mamma på videos och bilder på deras nyligen avlidna hund Zenta . De skrattar och gråter tillsammans.

Fanny som fortfarande är kidnappad vill bara hem. Mannen som kidnappat henne lovar att han ska köra hem henne igen om hon bara gör som han säger. Fannys kidnappare visar Fanny bilder på avklädda små tjejer som poserar framför kameran, kidnapparen vill att hon ska göra likadant som tjejerna på bilderna. Fanny tänker på det som han ville att hon skulle göra. Skulle hon ställa upp på en nakenbild, han hade ju redan fotat henne topless tänkte hon. Bara han lovade att släppa henne direkt efter.

Jag tycker att de sidorna vi just läst var ganska grova, det som stod om Fanny var lite jobbigt att läsa. Det stod mycket detaljer om vad han visar henne för bilder och vad han vill att hon ska göra.

Detta var  min sammanfattning.
Mvh Alva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *