Vem är du? Och vem är jag?

Vi tycker att man inte ska lägga till nummer för att om en person googlar kan man hitta all information. En person som du du inte känner kan också hitta dig genom ditt namn och efternamn.

På nätet kan man inte lita på alla, fast personen kanske skriver att hen är t ex 13 år gammal. Man vet inte om personen kan vara en pedofil eller en kidnappare. Därför ar det viktigt att man inte lägger ut personlig information.

Det är viktigt att man inte visar för mycket hud på en bild. För att det kan förkomma väldigt dåliga konsekvenser. Det kanske finns en pedofil som har till att se dina bilder. Och det ena kan leda till det andra och det kan  hända att barnet blir våldtagen. Det kan också vara att någon använder ditt ansikte och fotoshoppar en naken bild med ditt ansikte. Och konsekvensen kan leda att den personen mår så pass dåligt att den funderar på att begå självmord. Alla dessa påstående är brott.                                                                                                  Anonym, Emaan, Helan och Merjem// ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *