Vem är Selena?

Populär tjej som hamnar i trubbel.

Selena är 16 och skulle fylla 17. Hennes familj har bra ekonomi. Hon bor i ett fint och stort hus vid en sjö. Hon bor där med sina två föräldrar. Hennes mamma jobbar med juridik och är ganska sträng, hennes pappa är ekonom fast han behandlar henne som en tioåring. Även detta så verkar hennes föräldrar vara bra och snälla.

Selena pluggar juridik på Tumba  gymnasium. Selena verkar vara en av de populära tjejerna i skolan, det finns många som vet vem hon är. Selena har många vänner, hon umgås mer med andra som är populära på skolan. Selena umgås mest med hennes två bästa vänner Smilla och Tindra. Dem verkar bry sig väldigt mycket om sitt utseende och ryckte. Både Smilla och Tindra är också populära på skolan och det är många som tycker om dem.

Selena hade en pojkvän som var ett eller två år äldre. Det tog slut tidigt i boken. Det var nämligen så att Selena hade strippat framför Elliot och han hade filmat och lagt ut på nätet. Elliot gjorde också något som var mot hennes vilja. Hon kände sig äcklad efteråt och att hon aldrig skulle bli ren.

Hoppas ni tyckte att texten var intressant, ha en bra dag //anonym

En kommentar till “Vem är Selena?”

 1. Hejsan!
  Tack för ditt inlägg! Du har med en rubrik och en kort inledning som ska locka till läsning. Du delar in din text i stycken. Ditt inlägg har en hälsningsfras och en underskrift. Bra!

  Du får med lita fakta om Selena, hennes familj, vänner och ex-pojkvännen. I ditt inlägg finns det även egna tankar om Selena. Bra!

  Markera gärna din inledning genom att fetmarkera eller kursivera den för att tydligt visa att det är en inledning.

  Jag saknar motiveringar till dina tankar, försök utveckla dina tankar lite till. När du skriver att någon är t.ex. mån om sitt rykte och/eller utseende kan du hänvisa till texten där du får detta intryck. Det saknas citat från texten i ditt inlägg, ett citat kan t.ex. förstärka din åsikt. Du skriver t.ex om relationen mellan Selena och hennes föräldrar, vad får dig att tycka att de verkar snälla? Här hade det varit intressant att läsa mer.

  Mvh
  Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *